"Арсенальний" непотріб та незрозумілі борги

Якось дуже спокійно київський "Арсенал" провів свій домашній матч 22-го туру проти "Таврії" у... Сімферополі.

Це пояснили тим, що мовляв в Києві погані умови для гри, занадто зимно, а за обігрів стадіону "Динамо" запросили великі гроші. І ось начебто київська команда провела матч у Криму. Зрештою, тут ще питання чи це київська команда. В Києві на неї ніхто не ходить, тому будувати для себе стадіон вони не будуть. Гратимуть як і завжди де прийдеться, в залежності від того як буде зайнятий стадіон "Динамо". Омріяного місця під стадіон в Києві їм ніхто не дасть, а без цього "Арсенал" нікому не потрібен.

А чи міг взагалі він бути комусь потрібен, якщо він з'явився якось дивно на місці історично повязаного з Києвом ЦСКА (колишнє СКА). Так, колись в 50-60-х роках у Києві був "Арсенал", він грав у Другій радянській лізі, але сьогоднішня команда немає до нього ніякого відношення.

Маленька "Оболонь" роками пробивала собі дорогу до Вищого дивізіону, декілька разів виходила, декілька разів вилітала. Ніхто не казав, про якійсь амбіції замінити київське "Динамо" на футбольному Олімпі, ніхто не вимагав у мерії місце під стадіон, ніхто не купляв до клубу легіонерів, не запрошував Кафу чи ще там когось. Грали собі як можуть, підписували вільних агентів, робили ставку на українців, відбудували районний стадіон, на який практично завжди приходили 3-5 тисяч і ніхто не бідкався на київську публіку.

А тут ми ще дізнаємося, що "Арсенал" ще й досі належить Рабіновічу, бо в нього установчі документи, борги по зарплаті не погашені, до того ж є ще якісь борги на 350 мільйонів гривень, які повинні погасити колишні власники "Арсеналу". За 35 мільйонів євро можна побудувати нову команду, а може і дві.

Зрештою, "Арсенал" не потрібен нікому. І хай би він собі плентався з одного стадіону до іншого, але він грає в Прем'єр-Лізі. Точніше, ця непотрібна команда займає чиєсь місце – можливо місце "Нафтовика" чи "Сталі", а можливо запорізького "Металурга" чи "Зірки". Ті команди хоча б когось представляють, а кого представляє "Арсенал"? Амбіції своїх колишніх власників?

05.04.2013 13:05, Українські новини
 

Коментарі (2)

Саня написав 6 Apr 2013 в 11:43
±0

сподіваюсь наступного сезону вилетять

М.О.Д. написав 13 Apr 2013 в 00:51
±0

Цілком підтримую і вважаю, що такі команди як Арсенал та Металург Донецьк, які не є головними в своїх містах і не мають своїх вболівальників, не потібні в Прем"єр-лізі. "Свого" вболівальника потрібно виростити (завоювати, захопити грою), а не заганяти на стадіони.



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.010200023651123 sec