Махач за 400 тисяч та раптові -3 в Сімферополі

Сімферопільська "Таврія" продовжує своє падіння. Цього разу клуб отримав від КДК ФФУ -3 пункти за несплату грошей агенту за перехід російського форварда Махача Гаджиєва.

Нещодавно всі дізналися про існування такого агента Івана Шаблія, якому "Таврія" несплатила суму від 300 до 460 тисяч доларів за перехід до "Таврії" колишнього форварда дубля "Анжи", "Сатурна" та "Крил Рад" Махача Гаджиєва.

Такі кошти виклали за вільного агента, якого ні в Росії ні в Україні ніхто до цього не знав. Здавалося б, за такі гроші треба підписувати з ним довгостроковий контракт, але чомусь угоду була підписана на один рік з можливістю подовжити ще на два.

Дуже дивна угода і дуже не дивно, що "Таврія" зрештою не хотіла платити такі гроші. Але мабуть платити відмовились саме зараз, а скільки до цього таких "трансферів" проходило?

От цікаво запитати в цього 24-річного Вадима Шаблія, а чи знає він скільки футбольних майданчиків для молоді можна побудувати за такі гроші? Або банально скільки робочих місць можна створити за такі гроші? Але чомусь це викладається для розпилу на трансфер якогось безіменного футболіста.

Хлопці, вам не здається, що ви там всі зажралися та просто відірвалися від реальності за своїми відкатами?

05.04.2013 13:39, Навколо футболу
 

Коментарі (3)

gino написав 9 Apr 2013 в 11:07
±0

А чому Шаблія-то питати? Спитайте тих, хто договір підписував. Це один трансфер виліз нагору, а загалом усі вони за цією схемою йдуть.

jurus75 написав 3 May 2013 в 00:04
±0

Уся біда нашого футболу в тому, що більшість президентів зовсім не орієнтуються в сучасних трансферних справах, і тому, агенти на пару з тренерами просто "кидають" їх на гроші.

admin написав 3 May 2013 в 00:10
±0

Ну так після цього не треба розповідати про те скільки грошей витрачаєш на команду, а то у нас полюбляють надувати щоки з цього приводу, мовляв, я вклав стільки-то мільйонів, а ви тепер всі мовчіть. Треба менше красти



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.01252293586731 sec