Легіонери повертаються до України – Грнчаров перейшов до "Таврії"

Досвічений македонський легіонер підсилив симферопільську "Таврію", яка підписала першого гравця післа тривалої паузи.

Новачком "Таврії" став 31-річний македонський захисник Бобан Грнчаров, який останні два сезони захищав кольори болгарського клубу "Ботєв". На початку своєї кар'єри він перейшов до донецького "Металурга", де провів кращі свої футбольни роки. Після Донецька він ще сезон пограв в Україні за алчівську "Сталь".

Отже, "Таврія" стане його третьою командою в УПЛ на протязі кар'єри. Частенько легіонери в Україні грають не за один клуб, а проводять тут ледь не всю свою кар'єру. Більше за все клубів у вишці змінив нігерієць Харрісон Омоко, який виходив у вишці у складі 6 різних клубів – "Арсенал", "Ворскла", "Волинь", "Таврія" та "Зоря". За свій шостий клуб – "Динамо" – він не провів жодного матчу, але декілька разів сидів на заміні.

По 5 клубів змінили Александар Трішовіч ("Волинь", "Кривбас", "Металіст", "Чорноморець", "Закарпаття"), Лакі Ідахор ("Динамо", "Ворскла", "Карпати", "Таврія", "Зоря"), Рубен Гомес ("Металург" Д, "Сталь", "Зоря", "Закарпаття", "Таврія") та Мамука Джугелі ("Темп", "Зоря", "Таврія", СК "Миколаїв", "Прикарпаття").

Грнчарову доведеться ще "попрацювати", щоб стати лідером в цьому компоненті :)

15.01.2014 22:37, Статистика
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.012152910232544 sec