Юрій Яковенко дебютував у складі "Аяччо" у французькому чемпіонаті

В останні роки в Європі грає все менше українських легіонерів, а тому за кожним новим нашим "європейцем" ми слідкуємо дуже прискіпливо.

Так у 25-му турі французької Ліги 1 вперше в сезоні на поле з'явився 20-річний український нападник Юрій Яковенко, який виступає за "Аяччо". Він дебютував у виїзному матчі проти "Ліона", вийшовши на 86-й хвилині за рахунку 1:2. Зрештою його команда програла одному з лідерів чемпіонату (5-е місце) та продовжила своє падіння в Чемпіонаті Франції.

Після 25 турів "Аяччо" з 14 очками займає останнє 20-е місце, відстаючи від рятівного 17-го місця на 10 очок. Теоретично порятунок все ще можливий, але скоріш за все команда вилетить.

Зрештою, керівництво мабуть вирішило вже награвати склад з молодих гравців на майбутній сезон – втрачати все одно нема чого. За 25 турів команда забила всього 20 голів – менше забив тільки ще один аутсайдер "Сошо" (18). Кращі бомбардири команди мають на своєму рахунку всього 3 голи. Не густо...

Вперше він з'явився у заявці "Аяччо" в матчі Кубка Ліги проти "Бастії" наприкінці жовтня. Тодішний тренер команди Фабріціо Раванеллі відводив йому місце скоріше в молодіжному складі команди, але турнірна таблиця диктує свої умови. В останніх двох турах він вперше зявився у заявці на чемпіонат, а в 25-му турі вже і дебютував.

Свого часу Андрій Воронін так дебютував у дорослому футболі, коли його "Борусія" М шукала підсилення серед молодих гравців з другої команди, коли "дорослі" пленталися в низах турнірної таблиці.

До завершення чемпіонату Франції залишилось 13 турів, в наступному матчі "Аяччо" їде в гості до "Монпельє".

16.02.2014 19:00, Світові новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0079967975616455 sec