Українська Прем'єр-Ліга на Чемпіонаті Світу 2014 в Бразилії (доповнюється)

На ЧС-2014 все більше команд оголошують свої заявки на мундіаль. Багато наших вболівальників прискіпливо придивляються до складів команд.

Кожен, хто поїде на ЧС повернеться до складу клубу на декілька тижнів пізніше. До того ж він пропустить щонайменше перший тренувальний збір та гратиме практично без літньої відпустки. Також подорож до Бразилії це щонайменше два тижні акліматизації та реаклиматізації до та після поїздки до Південної Америки.

Чемпіонат Світу також є величезним ринком купівлі-продажу футболістів. Не факт, що гравець після ЧС повернеться до свого колишнього клубу :)

Отже, "українці" попали до складів наступних команд:

Хорватія: Домагой Віда ("Динамо"), Даріо Срна ("Шахтар"), Огнен Вукоєвіч ("Динамо"), Едуардо ("Шахтар").

На ЧС не поїдуть хорватські легіонери "Дніпра" Стрініч та Калініч. Перший – травмувався, другий – просто не тягне для основи збірної. Також до збірної Хорватії не потрапив Младен Бартуловіч, який провів непоганий сезон у "Карпатах", але вже давно випав з основи збірної.

Також було травмовано Ніко Кранчара, що належить київському "Динамо", але минулий сезон провів у КПР. Можна також згадати, що в трійку основних кіперів потрапив колишній воротар "Шахтаря" Стіпе Плетікоса, який зараз грає за російський "Ростов".

Нідерланди: до заявки команди таки потрапив Джермейн Ленс з київського "Динамо". Гравець прекрасно провів відбір зі збірною, а ось у Києві провів доволі посередній сезон. Все ж ван Гааль повірив у побачене ним на збірах збірної.

Нігерія: доволі несподівано до заявки збірної потрапив нападник луцької "Волині" Мішель Бабатунде, який забив всього два голи у 23 матчах минулого сезону. Водночас до збірної не потрапив нападник "Динамо" Браун Ідейе, який провів не дуже вдалий сезон, але має більший за Бабатунде досвід ігр за збірну. Прогнозовано не потрапив до заявки Аруна Лукман, якого дуже рідко викликають до збірної.

Португалія: Пауло Бенту включив до складу команди півзахисника київського "Динамо" Мігеля Велозу, хоча останнім часом в Києві він нічого особливого не показував. Гарна можливість продати гравця після ЧС.

Боснія та Герцеговіна: від УПЛ тут буде заявлений захисник луганської "Зорі" Тоні Шуніч. Доволі не прогнозоване потрапляння до основної обійми, адже останнім часом він показував гарну гру, але провів всього два матчі у відбірному циклі до ЧС.

Гана: до складу збірної Гани прогнозовано потрапив Самуель Інкум, який належить дніпропетровському "Дніпру", але останній сезон провів у оренді в грецькому "Платаніасі" (15/0). Можливо участь у ЧС допоможе "Дніпру" продати цього буремного захисника, хоча не виключено, що він знайде себе у команді Маркевича.

Швейцарія: до основного складу збірної потрапив Адмір Мехмеді, який останній сезон дуже вдало провів в оренді у "Фрайбурзі" (32/12). Дивлячись на гру цього гравця в Німеччині, доводилося тільки дивуватися, як це в нього нічого не вийшло в Києві. Багато питань до Блохіна... Зрештою "Фрайбург" прогнозовано вирішив викупити його контракт за 6 мільйонів євро. На ЧС він їде вже як представник німецької команди.

Бразилія: півзахисник донецького "Шахтаря" Бернард потрапив до складу команди Сколаре, та має всі шанси стати Чемпіоном Світу. В Донецьку в дебютному сезоні він себе не дуже проявив (18/2), але мабуть про нього ще пам'ятають по "Атлетіко Мінейро".

Також до складу збірної потрапили два колишніх гравця "Шахтаря", які перебралися до Англії – Фернандіньо ("Манчестер Сіті") та Вілліан ("Чеслі").

01.06.2014 14:13, Світові новини
 

Коментарі (2)

DK написав 1 Jun 2014 в 21:22
±0

А что нет так с Нигерией?

admin написав 11 Jun 2014 в 12:52
±0

Нигерию уже поставил - там все почти прогнозировано, Бабатунде таки попал (может родственники помогли или просто искали такого форматного форварда), а вот Идейе в пролете.

Аруна то ясное дело даже не кандидат, а Юссуф в прошлый раз попал по воле случая, а в этот раз уже возраст дает о себе знать.



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.011600017547607 sec