"Скрипник схвалює" – український тренер стає зіркою німецького інтернету

Бременський "Вердер" здобув першу домашню перемогу в матчі бундесліги цього сезону. В 11-му турі підопічні Віктора Скрипника впевнено перемогли "Штутгарт" 2:0 і піднялись на 15-е місце.

Це вже третя перемога "Вердера" під керівництвом українця в останніх трьох матчах – напрочуд чудові результати команди після ери Робіна Дутта, при якому команда впевненно йшла останньою в бундеслізі. Здається в команді нічого не змінилось, окрім тренера.

Разючу зміну результатів за нового тренера відмітили не тільки футбольні спеціалісти, але й прості вболівальники. Так портал 11Freunde зробив шарж на тренерський дует Скрипника та Фрінгса, помінявши їх зачіски місцями:

Цей жарт Скрипник та Фрінгс жваво обговорювали на тренуванні та прокоментували на прес-конференції: "Моя дочка показала мені це – особисто мені сподобалось, але вам ще треба спитати про це Торстена :)"

Також вболівальники сподівались, що Скрипник, як колишній захисник, поставить нормальну гру у захисті, та відмітили його гарну тактичну підготовку. Вболівальники дещо переробили рекламний слоган діскаунтера електроніки: "Bei Fußballfragen Skrip-Nick fragen!" – "З питань футболу спитати Скрип-Ника" (від нім. nicken – кивати, схвалювати)

Також з'явився інтернет-мем Abgenickt von Skripnick, або ж "Скрипник схвалює", яким тепер широко користуються фани "Вердера" в коментарях до новин:

Також фани відмітили незворушливість Скрипника на тренерський лавці. Саме так українець відсвяткував дебютний гол його команди у кубковому матчі з "Хемніцером":

Німецький інтернет одразу відреагував на таку поведінку тренера-новачка в бундеслізі, зібравши в одному фото всі його емоції під час матчу – Скрипник радий, святкує, гордий, нудьгує, знервований, роздратований, тріумфує і т.п. :)

Здається, після вдалого дебюту Скрипника-тренера в бундеслізі, в Німеччині може з'явитись ще один рекламний герой. Спортсмени та їх тренери частенько залучаються до реклами. Так Юрген Клопп з дортмундської "Борусії" рекламує кредити, страхові поліси, машини Opel та електробритви.

Звичайно, до загальнонімецької реклами йому ще треба дещо виграти з "Вердером", але в Бремені він вже став культовою фігурою. Його тренерська угода з першою командою дійсна до кінця сезону. За будь-яких умов, його контракт з другою командою дійсний до 2018 року і наприкінці сезону він може повернутся до молодіжки "Вердера".

Головне завдання на сезон після невдалого старту – втриматись в першій бундеслізі. Якщо йому вдасться це зробити, то наврядчи керівництво "Вердера" буде шукати ще когось і українець продовжить працювати з колективом.

08.11.2014 22:50, Світові новини
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0086770057678223 sec