Перші трансфери зимового трансферного вікна сезону 2014-2015

Свято наближається :) Для всіх сайтів футбольних новин прийшло свято – відкривається футбольне трансферне вікна, а отже толпи футболістів почнуть їздити на оглядини, переходити до інших команд чи спростовувати свої переходи.

На ALLPLAYERS.in.UA у розділі "Трансфери" документуються найцікавіші трансфери українського футбольного вікна. За літню кампанію було занесено до системи близько 200 трансферів з УПЛ та Першої ліги. Окрім українців та гравців з УПЛ також іноді цікаво постежити за кар'єрою наших колишніх легіонерів.

Цього сезону "Трансфери Зима 2014/15" відкрив аргентинець Марко Рубен, який належить києвському "Динамо" і наступний сезон гратиме за "Росаріо Сентрал".

Першим нашим несподіванно став захисник одеського "Чорноморця" Євген Зубейко, який поїхав грати до російської команди "Тосно" з ФНЛ. Хлопець буде заробляти на тепловізори для армії в самому логові :)

31.12.2014 19:26, Новини проекту
 

Коментарі (15)

Игорь написав 1 Jan 2015 в 19:56
+2

еще Будник в Ворсклу вернулся, и человек десять свободными агентами стали. а если честно, то трансферное окно будет не интересно, грустно. смотреть будем на уход лидеров (ну кроме грандов) а усилением будут свободные агенты. ну и конечно же ожидаются разбегания Черноморца, Ильичевца, Говерлы...

admin написав 1 Jan 2015 в 21:56
+1

Доречі дякую за Будніка! Якось почав згадувати хто куди подався, а про Будніка забув - реально мабуть він таки був першим

admin написав 1 Jan 2015 в 22:23
±0

Ну я дивлюсь на це дещо з іншої точки зору - більше наших будуть змушені не сидіти на лавці десь в дніпрі, а поїдуть грати хоч до польщі чи словаччини. А команди також витрачатимуть менше грошей на легіонерів, так чи інакше, але не будуть вимивати валюту з країни

admin написав 1 Jan 2015 в 22:24
±0

проте не хвилюйтесь, нам все одно привезуть декількох нонейм легіонерів, що по ним навіть не знайдеш якоїсь інформації :)

admin написав 1 Jan 2015 в 22:31
±0

По вільним агентам, то там теж купа гравців, але от ставити зараз гравця з датою, що пішов мовляв вільним агентом, а потім за тиждень він перейде безкоштовно до якоїсь іншої команди, але вже з іншою датою.

Теоретично треба робити два записи у базу данних - перший, що він пішов з команди у нікуди; другий, що він як вільний агент перейшов до іншої команди. Зараз саме так реалізовано у БД. Але щоб не було двох різних дописів, то просто чекаю коли вільний агент знайде команду.

Або розширити БД ще на одне поле, тіпа пішов такого-то числа з однієї команди, а з такого-то числа став гравцем такої команди. Можливо воно так і краще.

Ну треба думать, може і треба буде дать реалізувати.

Игорь написав 1 Jan 2015 в 23:09
±0

а могу я узнать Вашу версию символической сборной ЧУкра первой части сезона, без игроков Динамо, Шахтера, и Днепра?)

admin написав 2 Jan 2015 в 00:46
+1

Без гравців трьох провідних клубів :)
Ну на ворота мабуть поставимо Шевченка з Зорі, а так по позиціях, то це реально треба ретельно слідкувати за всіма командами УПЛ, але зараз чогось до цього руки не доходять.

Скажімо, я б відмітив, що нарешті почав грати Нойок, може поки кострубато, але хай вже хоч десь отримує ігрову практику, може будуть з нього люди. Чи ні :)

Також Соболь знову почав грати - будемо сподіватися, що може і до збірної будуть викликати.

Кажуть Дорошенко з Олімпіка непоганий. Євген Ткачук з Ворскли. Ксьонз, Костевич з Карпат. Може ще Болбат.

По форвардах у нас біда пічаль взагалі.

admin написав 2 Jan 2015 в 00:49
±0

Ну це всі мої субєктивно-аматорські думки, так що то таке :)

Мені от дуже подобається, що умовний Іллічівець змушений давати грати молодим гравцям. Чи Карпати, які посралися зі своїми основними, а тепер у них ціла плеяда своїх молодих вихованців в основі.

Чи той таки Олімпік, який просто не встиг через війну навезти легіонерів та усіляких арендованих з інших команд. Зрештою побачили, як прості хлопці з Першої ліги раптом заграли в УПЛ.

Игорь написав 2 Jan 2015 в 19:49
±0

началось веселье) МеталЗап отпускает основных Боровика, Приемова, Матяжа, зато такие особи, как Лео, Сержио, Йокич пока в составе)

admin написав 2 Jan 2015 в 23:15
±0

Ну з цими основними команда щось теж не дуже грає, може тому вирішили розігнати - зараз наберуть усіляких вільних агентів, залишки Арсеналу, Севастополя, Кривбасу та Іллічівця :)

admin написав 2 Jan 2015 в 23:16
±0

Хоча звийчайно, як на мене, то в першу чергу гнати треба отаких нонейм іноземців

П.С. Хтось з тиж Сержіо чи Лео здається доволі непогано фінтив на флангах в матчі з Динамо

Игорь написав 5 Jan 2015 в 20:18
±0

если я не ошибаюсь, Невмывака и Сердюк ушли с Гомеля

admin написав 6 Jan 2015 в 12:57
±0

Ок, дякую - зараз додам їх

Игорь написав 11 Jan 2015 в 13:32
±0

а еще Вадим Милько, Петр Ковальчук из Слуцка, Недоля, Одинцов, Максимов из Олимпика, Селин из Волыни, Казаков и Матвеев из Ворсклы, Юссуф из Металлиста и Пищур из Бунедкора. извини, если надоедаю, просто тоже этим увлекаюсь

admin написав 11 Jan 2015 в 14:28
±0

Та навпаки це прекрасно - я за всіма гравцями можу не встигати, тому прекрасно, коли хтось мені на них звертає увагу.

П.С. Вчора пішов додавати Алієва, що його вигнали з Анжи, аж раптом за годину спростували :)



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.014019966125488 sec