Старт другого кола УПЛ – багато нових обличь

Перший тур другого кола приніс багато дебютів молодих гравців в УПЛ.

Українські клуби починають економити на футболістах і все більше досвічених футболістів залишається без клубів, а їм на зміну приходить необстріляна молодь.

У матчі "Дніпро" – "Волинь" дебютувало два гравці – у команді Маркевича перший матч в УПЛ провів бразилець Ежидіо, а ось "Волинь" засвітила в УПЛ Сергія Петров – фактурний нападник (198 см), викликався до української молодіжки U-16 (3/0).

Львівські "Карпати" продожують робити ставку на власну молодь. У виїзному матчі з донецьким "Металургом" львів'яни використали одразу трьох нових гравців: 18-річні нападники Олексій Гуцуляк та Марьян Швед, 19-річний захисник Дмитро Кльоц.

В матчі "Чорноморець" – "Іллічівець" грали дві команди, які ледь не розвалились протягом зимової паузи. У "Чорноморця" вийшло загалом шість нових гравців, з них троє вперше заграли в УПЛ: сербський легіонер Йован Крнета, 22-річний півзахисник Євген Смірнов (вихованець "Чорноморця", грав за другу команду у Другій лізі) та 21-річний півзахисник Артем Філімонов.

У "Іллічівця" вийшло одразу 4 повних дебютанта УПЛ: після повернення з Азербайджану нарешті дебютував у вищці Руслан Зубков, Сергій Вакуленко з дубля "Шахтаря", 22-річний Максим Жичіков та новачок з "Буковини" Євген Немтінов.

У матчі "Зоря" – "Олімпік" всього один повний дебютант – воротар Андрій Полтавцев, що замінив травмованого Микиту Шевченка.

Матч "Динамо" – "Металіст" мабуть побив якісь рекорди. У складі киян всього два дебютанти – португальський легіонер Антунеш та свій вихованець Євген Чумак. А ось у складі "Металіст" одразу 12 гравців вперше вдягли футболку команди в УПЛ, з них одразу семеро гравців відзначили свій дебют в УПЛ: Дмитра Антонов, Євген Чегурко, Володимир Барілко, Сергій Сизий, Максим Аверьянов, Олексій Ковтун та Богдан Бойчук. Всім по 18-20 років :) Замість легіонерів тепер у Харкові гратиме молодняк. За сезон-другий отримаємо декількох сильних гравців УПЛ з досвідом та можливих кандидатів у збірну.

У матчі "Шахтар" – "Ворскла" дебютував лише один гравець – вперше за багато років Луческу допустив до складу молодого вихованця "шахтарів" 19-річного Віктор Коваленка.

"Говерла" – "Металург" З: тільки два повних дебютанта, Валерій Гришин та Сергій Кулинич.

З одного боку, так багато дебютантів та нових облич оновить УПЛ, але з іншого боку клас гри команд тепер дещо впаде. Ну що ж, все одно будемо вболівати за наших. Можливо, вони тепер не так класно будуть грати в єврокубках, проте згодом вибір кандидатів до збірної розшириться.

 

07.03.2015 00:44, Статистика
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.015477895736694 sec