"Динамо" планує змінити емблему

Сьогодні несподівано стало відомо, що київське планує презентували нову емблему.

Презентація відбудеться одразу після повернення з тренувального збору в Австрії. Вболівальники київського гранда вже давненько вимагають від керівництва то нового тренера, то підсилення до єврокубків, то більше українців у складі, а зрештою вболівальники отримають нову емблему.

Вже давно відомо, що всі проблеми у грі команди саме через емблему. Це європейські гранди якось живуть все своє житті з однією емблемою. Наприклад, мюнхенська "Баварія" живе собі з однією емблемою, але ми ж не будемо ставити себе в один ряд з такими клубами?!

Замість підсилення складу, замість аналізу власної селекції та роботи з молоддю, клубному керівництву нема вже чого робити, бо залишається час тільки на вибір нової емблеми. Не треба ставитися до цього скептично. Ось донецький "Шахтар" в 2007-му році змінив емблему, а вже в 2011 пробився до чвертьфіналу Лігі Чемпіонів. Це якщо кияни змінять її зараз, то вже в сезоні 2015/16 вони гратимуть в 1/4... Здавалося б, мета так близько, треба тільки дещо почекати.

Менше місяця залишилось до появи нового бренду. ДК за свою історію вже багато разів змінювало свій логотип, тому новим авторам доведеться попрацювати. Ромб, літеру "Д", лаврові вінки, зірки, м'яч, прапор і можливо ще й фамілію "суркіс" ("григорій-побєдоносєць повергающий григоришина в судовому порядку")...

Як все це впихнути в одну маленьку емблему?! Ділема... А воно ж ще повинно якось розміститися на футболках клуба... Може частину розмістити на футбольці, а все інше перенести на шорти та гетри?! Як гарно, що всі інші проблеми клубу вирішені, і можна зайнятися чимось вічним. Куди там якійсь мюнхенській "Баварії" до нас?! Отож! Просто почекаємо сезону 2014/15, коли нам практично заброньовано місце в чвертьфіналі ЛЧ...

18.06.2011 00:43, Навколо футболу
 

Коментарі

Поки коментарів ніхто не залишав - будьте першим! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.012876033782959 sec