На сайті відкрився розділ "Відвідуваність – статистика Чемпіоната України"

Протягом останнього тижня на сайті було підключено вий розділ зі статистикою відвідуваності чемпіоната України з футболу.

Тепер для кожного сезону можна побачити статистику загальної відвідуваності команд – так трійку найвідвідуваніших команд цього сезону складають "Шахтар", "Динамо" та "Металіст". При цьому цікаво, що "Шахтар" вже протягом 14 сезонів є найбільш цікавою для вболівальників командою чемпіонату України, а ось київське "Динамо" в цьому рейтингу в останнє займало перше місце в далекому сезоні 98/99.

За відвідуваністю домашніх матчів "Шахтар" теж на першому місці, хоча тут з ним серйозно сперечається харківський "Металіст". Тут все залежить від гри команди – так в сезоні 99/00 на першому місці був "Кривбас", який завершив сезон на третьому місці.

А ось на виїзді краще за все вже котрий сезон ходять на київське "Динамо", хоча в цьому сезоні на першому місці поки йдуть "Карпати".

В цьому сезоні найвідвідувагішим туром був перший тур – 163969 глядачів на восьми матчах туру. В минулом сезоні на перший тур прийшло ледве не вдвічі менше глядачів – 81956.

Що стосується рекордів відвідуваності, то тут в першу десятку входять центральні матчі туру на "Донбас Арені", ОСК "Металісті" та "Республіканському". А ось гірше за все ходять на донецький "Металург" та "Кривбас".

29.09.2012 15:38, Новости проекта
 

Комментарии

Пока комментариев никто не оставлял - будьте первыми! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.011464834213257 sec