Розділ трансферів зимового міжсезоння 2018-19

Відкрилось зимове міжсезоння сезону 2018-2019. Гучних переходів буде небагато, бо грошей в українському футболі не побільшало.

Будемо спостерігати за скоріш за все марними спробами київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" знайти собі підсилення десь в другорядних європейських чемпіонатах. Переходи взимку завжди дуже важка справа і писати загалом пресі нема про що, тому більшість сайтів в розділі новин бавиться новинами на кшталт "Дружинамо футболіста показала..." – таким чином хоч якось генерується контент та відвідуваність на сайтах. Загалом дивуватись нема чому, адже рівень українського футболу впав, відвідуваність стадіонів на мінімальному рівні, те саме і з сайтами.

Таблиця всіх трансферів знаходиться тут

Вже є перша гучна втрата УПЛ – півзахисник луганської "Зорі" Ігор Харатін перейшов до команди Сергія Реброва угорського "Ференцвароша". Луганчани навіть непогано заробили на цьому трансфері, але рівень чемпіонату, куди він подався, залишає багато запитань. Дуже дивний трансфер.

Валерій Лучкевич повернувся в Україну – підкорення льєжського "Стандарду" виявилось важче, ніж здавалось. Наступні півроку він проведе в "Олександрії", це при тому, що він вже півроку не грав.

08.01.2019 00:33, Ukrainian news
 

Comments

No comments left - be the first :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.012849092483521 sec