Чемпіонат України – відкриття другого кола

Матчем луганської "Зорі" проти симферопільської "Таврії" стартувало друге коло чемпіонату України сезону 2011-2012.

В цьому році ще буде зіграно чотири тури другого кола.ю Все покладено на вівтар перемоги :) Перемоги на Чемпіонаті Європи в себе вдома. Цікаво, що такий перебіг подій може завадити лідерам нашого чемпіонату, які в другому колі проведуть тільки одинадцять матчів.

Якщо хтось з наших клубів пройде в єврокубках в наступний раунд (фактично поки що це тільки "Металіст"), то їм буде дуже важко готуватися до останніх раундів.

Але той таки "Металіст" може досягти найголовнішого для себе – досягти омріяного місця в Лізі Чемпіонів. В минулому році харків'яни чудово грали в Європі до нового року, а ось в першому ж раунді після восени безапеляційно програли леверкузенському "Байєру".

Зрештою, в цьому сезоні команді Маркевича пощастило – вони так само прекрасно провели перше коло, а в ключовому протистоянні з киянами зіграють вже в неділю. Хоча їм не "пощастило", просто сьогодні ця команда грає в найкрасивіший футбол в Україні.

Можно довго сперечатися з приводу принципів формування основного складу, але треба визнати. Девіч – один з найнастирливіших форвардів ЧУкра, Тайсон – просто наголову сильніше за своїх опонентів з "Динамо" чи "Шахтаря". Плеймейкер Соса – "бачить" гру на рівні зі своїми бразильскими колегами з Донецька і т.д.

Зрештою, просто "Металіст" перемагає. Що таке клас команди? Це коли вона виграє в матчах, в яких повинна вигравати. "Металіст" стабільно грає в Європі, де перемагає команди середнього європейського рівня: "Аустрія", "Мальме", "Сампдорія", "Олімпіакос", "Бенфіка", "Галатасарай", "Бешикташ" та "Дебрецен". Стабільність – це показник класу.

В цей же час головні конкуренти з "Динамо" можуть зіграти в нічию зі "Сток Сіті", "Маккабі", програти "Бразі". А "Шахтар" може зіграти внічию з якимось АПОЕЛем незважаючи на весь свій зірково-бразильский склад.

На проекті було додано календар змагань на друге коло з історією протистояння у всіх парах матчів. Отже, завтра очікуємо центральний матч першого туру другого кола – "Металіст" проти "Динамо".

05.11.2011 11:54, Project news
 

Comments (2)

Динамовец wrote 5 Nov 2011 в 12:05
±0

Аффтар - явный глорик харьков!

admin wrote 5 Nov 2011 в 12:13
±0

Просто "аффтар" не понимает, почему скажем Тайсон оказался в Харькове, а не в Киеве или Донецке. Еще непонятно, почему скажем Соса по дешевке перешел в "Металлист", а в "Динамо" за ту же сумму приобрели Бертольо и т.д.



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.01226019859314 sec