"Динамо": знову готуються кадрові чистки?

По закінченню сезона перед київським "Динамо" знову постала кадрова проблема – знову треба когось шукати, а когось відпускати.

Мабуть остаточно покине Киев бразильсьский півзахисник Карлос Корреа, який вже одного разу йшов з Києва в оренду до Бразилії. Влітку угода з 31-річним бразильцем закінчується, а продовжувати її немає особливого сенсу, якщо команда ставить перед собою серйозні завдання.

Мілош Нінковіч... Взимку преса його ледь не спровадила до "Штутгарта", але кому він там такий потрібен? Мабуть все закінчиться чимось набагато скромнішим накшталт "Црвєни Звєзди". Хлопцю 27 років і наврядчи він заграє краще.

Колубмієць Ескобар мабуть і сам не зрозумів чого його купили до Києва – це загадка для багатьох, а тримати його в молодіжній команді немає сенсу.

Андрій Шевченко після ЧЄ завершить свої виступи за збірну, а можливо і в самому "Динамо". Звичайно він може ще рік-другий повиходити на поле в перервах між лікуванням, але йому вже 35 років і наврядчи йому вдастся ще порадувати нас своєю грою. Але він ще в тому віці, коли можна спокійно поїхати заробити до Катару, Америки чи може того таки "Анжи"?

Нігерієць Аруна Лукман в своєму першому сезоні викликав багато негативних емоцій з боку київських вболівальників. За рік він не став основним, не навчився потрапляти в площину воріт своїми пострілами з-за меж штрафної, занадто знервовано грає у відборі, частенько бере гру на себе і не бачить партнерів.

Також багато буде залежати від гри збірної України на Чемпіонаті Європи. Якщо команда покаже себе, то можливо з'являться пропозиції стосовно Мілевського, Алієва чи Ярмоленка. Можливо саме час відпустити кого пограти в Європу?

18.05.2012 23:49, Ukrainian news
 

Comments

No comments left - be the first :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0088658332824707 sec