"Дніпро" знову в пошуках досвічених виконавців

Команда Хуанде Рамоса цього літа мабуть знову зверне пильну увагу на європейський трансферний ринок.

Першими ластівками стали чутки про зацікавленність в послугах 28-річного угорського захисника "Андерлехта" Роланда Юхаса, за якого можуть викласти до 2,5 мільйона євро. Останні 7 років він був основним захисником "Андерлехта" та збірної Угорщини, а до того плідно пограв за МТК Будапешт.

Взимку "Дніпро" вже вдало придбав в "Андерлехта" чеського захисника Онджея Мазуха, який одразу став основним гравцем команди. Цікаво, що свого часу він разом з Юхасом складав пару центральних захисників "Андерлехта".

І звичайно не обійдеться без цілої купи чуток з Іспанії. Цього разу всі дороги ведуть до "Малаги", з якої планують викупити одразу двох гравців. Це буде мабуть не так легко, адже в минулому сезоні "Малага" несподіванно високо завершила сезон – четверте місце та путівка до квалифікації Ліги Чемпіонів.

З нападу команди планують забрати 22-річного венесуельського нападника Хосе Соломона Рондона, про трансферу якого щоправда поки не вдається домовитися з керівництвом клубу. В минулому сезоні на його рахунку 11 голів в 37 матчах, в позаминулому 14 в 30. А до "Малаги" він пограв в Сегундо за "Лас Пальмас" (46/10).

А ось до захисту команду планують купити 28-річного іспанця Апонйо, який другу частину сезону 11/12 провів в оренді в складі "Сарагоси" (17/5). Але гравець побив горшки з чілійським тренером команди Мануелем Пелегріні. Ціна іспанця становить десь 800 тисяч євро.

І звичайно клуб буде намагатися докупити якусь зірку чи напів-зірку накшталт Калініча. Цього разу мова йде про 32-річного португальського атакуючого півзахисника "Бешикташа" Сімао Саброза. Турецька команда намагається розвантажити свої зарплатні витрати, а португалець коштує їм 2,5 мільйони євро за сезон. Угода з ним закінчується за рік і зараз в "Бешикташа" є остання можливість продати його хоч комусь хоч за якусь суму.

19.05.2012 12:43, Ukrainian news
 

Comments

No comments left - be the first :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0087320804595947 sec