"Дніпро" шукає талантів для нового сезону

Дніпропетровський "Дніпро" продовжує пошуки нових гравців по всій Європі.

На цьому тижні "Дніпро" "купляв" 24-річного півзахисника бєлградського "Партизана" Неманью Томіча, за якого начебто вже "виклали" три мільйони євро. Грає за збірну Сербії (4/1), окрім нашого клубу в ньому був зацікавлений "Лаціо" та "Хетафе". Цікаво подивитися, що з цього вийде.

Ще одним можливим новачком команди стане колоритний чех Гебре Селасіє, який показав себе на Чемпіонаті Європи, та став чемпіоном Чехії у складі ліберецького "Слована". Гербе Селасіє – не є натуралізованим легіонером в збірній, а з дитинства живе та грає в Чехії, адже його мати чешка, а батько – ефіоп. Коли чуєш "гебре селасіє", то одразу згадується легендарний єфіопський стайєр Хайле Гебреселассіє. Мабуть, просто збіг :)

На чеха Гебре Селасіє тепер після виступів у складі збірної звернули увагу європейські команда – "Вердер", "Лаціо" та інші. Мабуть тепер буде важко підписати.

І знову Евертон – бразильський захисник "Браги" все ніяк не залишить команду, а платити 8 мільйонів євро за нього все ж забагато. Може тепер домовляться?

17.06.2012 12:46, Ukrainian news
 

Comments

No comments left - be the first :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0088260173797607 sec