"Динамо" та "Металіст" знайшли заміну Марко Девічу

На цьому тижні одразу два українських гранди підсилилися нападниками-легіонерами.

Як це не дивно, але обидва переходи зініціював Марко Девіч, який полишив "Металіст", але обрав не "Динамо", а донецький "Шахтар". З рештою, обидва клуби повинні були шукати заміну Девічу :)

Харківський "Металіст" знайшов собі нового нападника в Бразилії. З "Корінтіанса" купили 25-річного нападника Вілліана Гомес, який у складі клубу якраз став володарем Кубка Лібертадорес 2012 та чемпіоном Бразилії 2011. Начебто багато грав, хоча і не так багато в бразильській Серії А цього сезону (5 матчів), але дивує його гольова статистика – забиває він небагато. Більше всього за сезон він забив у бразильській Серії Б – 12 голів за "Фігейренсе" у 2010 році. На що з такими показниками він розраховує в Європі? Хоча Тайсон вдома теж забивав небагато...

До збірної Бразилії не викликався, якихось запаморочливих чуток при інтерес з Європи про нього не було. Ціна, як на мене, то дещо завищена як за такого форварда – близько 4 мільйонів євро. Контракт – класичний "український" на пять років.

А ось київське "Динамо" підписало аргентиця. Понад два місяця з київською командою повязували бразильського форварда "Вільяреала" Нілмара. Можливо ним дійсно цікавились, але зрештою до Києва переїхав інший гравець команди 25-річний Марко Рубен. Починав у провінційному "Росаріо Сентрал", звідти переїхав до легендарного "Рівер Плейту", після чого вже через рік поїхав до Європи – за цілих 7 мільйонів доларів його купив "Вільяреал".

Мабуть, дещо поквапився з трансфером, бо стати гравцем основи не міг, а тому його здали в оренду до "Рекреатіво". За два сезони ця команда зайняла останнє місце в Прімеро і Марко повернувся до "Вільяреалу". Тут йому місця не знайшлося і сезон 09/10 він провів у другій команді, ставши одним з найкращих бомбардирів Сегундо (17 голів).

Останні два сезони він грає в основі "Вільяреалу", підмінює травмованих і знову вилітає зі своїм клубом до Сегундо :) Він дуже досвічений гравець, має досвід саме європейського футболу, пограв в ЛЧ, але забиває не так багато і це бентежить... Іспанські ЗМІ оцінюють вартість трансферу у 8 мільйонів євро. Якщо це дійсно так, то наші банально переплатили.

16.07.2012 01:13, Ukrainian news
 

Comments (6)

Саня wrote 16 Jul 2012 в 12:06
±0

Справді переплачують...

admin wrote 16 Jul 2012 в 20:20
±0

Теж таке стійке враження. Навіть Велозу. Вибачте, але хлопець грав у аутсайдері Серії А - якось треба скромніше з цінами.

Кранчар - ну поки не зрозуміло, але з такого глибокого запасу.

Рубен - взагалі нонейм, але з Європи

Саня wrote 17 Jul 2012 в 17:15
±0

Добре, якщо заграють, а якщо ні ? Черговий провал селекції

admin wrote 17 Jul 2012 в 22:13
±0

Тут навіть проблема в іншому. Ось у Велозу є позиція на який він грає і в нього буде час себе показати.

А ось замість кого ставити Кранчара? Тобто сідає хтось... Замість кого виходить Рубен? А ще ж є Дуду і Міля...

Отже, Гармаш тепер глибоко в запасі

Саня wrote 17 Jul 2012 в 23:17
±0

Гармаша жаль ;-( позиція ОП не була приорітетною, є Гармаш, Вуко, Богданов. Краще взяли ЛЗ і ПЗ.

admin wrote 17 Jul 2012 в 23:47
±0

Так, а ще дивує місце в основі Лукмана. Не дуже зрозуміло, на якій позиції його будуть застосовувати і кому сідати. Вуко в основі, тепер Велозу треба точно ставити, ще будуть виходити Ярмола, Кранчар і Гусєв. Ну і Ідейе. Якась не дуже захисна модель виходить - незбалансоване все...



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0088338851928711 sec