Підсилення для аутсайдерів – словацький голкіпер та сербський захисник

Обидва аутсайдери УПЛ на цьому тижні вирішили поповнитися легіонерами. До фініша залишилося усього 10 турів і це наче повинно допомогти.

Ужгородська "Говерла" підписала піврічну угоду з 28-річним сербським півзахисником Неманья Рнічем. Свого часу він був дуже перспективним гравцем, залучався до молодіжної та юнацької збірної Сербії (та Чорногорії). Після кількох сезонів в белградському "Партизані" він переїхав до бельгійського "Андерлехту". Але за три роки так і не заграв в Жупілер Ліга і повернувся до рідного "Партизана". Минулий сезон провів у основі, а останні півроку шукав собі нову команду і ось знайшов.

Запорізький "Металург" напередодні матчу 21-го туру несподіванно підписав словацького кіпера Лібора Хрдлічку, який останні три роки грав в словацькому "Ружемброці", а до того намагався стати основним кіпером чеського "1. ФК Брно". Залучався до ігор словацької юнацької збірної U-17/18.

Нагадаю, що до завершення другого кола залишилося всього 10 турів. Чи не було б легше дати пограти своїм вихованцям? Обидві команді вже фактично вилетіли до Першої ліги, то кому потрібні такі новачки? В нас Першу лігу виграє одна команда, потім влітку набирають купу легіонерів та новачків, а потім раптом починаються проблеми... Може треба просто довіряти своїм?

16.03.2013 13:23, Ukrainian news
 

Comments

No comments left - be the first :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0076661109924316 sec