Початок сезону трансферів – ставимося з розумінням до чуток

Ну що, шановні вболівальники, скоро нас кожен день почнуть готувати чутками про трансфери.

Зараз величезна кількість гравців почне переходити кудись, а потім раптом просто перепідпише діючий контракт. Ось Руслан Ротань ще півроку тому наче почав цікавити казанський "Рубін". Потім якось все уляглося, але вже у травні на горизонті знову зявився "Рубін", але і тут за декілька тижнів гравець домовився з "Дніпром".

Технологія проста – гравцю треба набити собі ціну та розкрутити керівництво клубу на новий контракт. І починаються всі ці чутку про перехід то кудись в Росію, то раптом маловідомого українського юніора хоче у себе бачити "Бенфіка" (Чурко, Харатін) чи "Байєр" (Ковток). Зрештою проходять місяці, а омріяний трансфер до західного гранду так і залишається на рівні чуток, гравець спокійно перепідписує угода з черговим українським грандом.

Отже, запасаємось попкорном та чекаємо коли Мілевський знову почне переходити до "Ліворно", юні українські юніори косяками "цікавити" Ювентуси...

29.05.2014 16:46, Other Football
 

Comments (2)

Игорь wrote 30 May 2014 в 11:00
±0

а Чурко последнее время показывает очень приличную игру. надеюсь осуществится моя мечта, и я увижу в шахтере тройку атакующих полузащитников Болбат-Окриашвили-Чурко, или с Тотовицким

admin wrote 31 May 2014 в 21:28
±0

Так, дійсно дуже талановиті хлопці, але всі ці чутки, що хтось кимось цікавиться, а потім цей хтось просто перепідписує контракт на нових умовах.



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0092811584472656 sec