Олександр Гладкий повертається до "Шахтаря"

Першим гучним трансфером міжсезоння стало підписання донецьким "Шахтарем" українського форварда.

До команди повернувся 26-річний форвард Олександр Гладкий, який минулий сезон провів у львівських "Карпатах" (28/10). З ним підписано угода на два роки. В 2007-2010 році він вже грав за донецький "Шахтар", але так і не зміг вписатися в бразильську модель нападу команди.

Після "Шахтаря" він намагався заграти у дніпропетровському "Дніпрі", але останні 2,5 роки грав в оренді у львівських "Карпатах".

Загалом доволі несподіваний камбек, хоча... Скоро закінчується відпустка в багатьох українських легіонерів. Зараз вони навіть не можуть повернутися до Донецьку через аеропорт. Власне за тиждень-два питання стане ще гостріше – потрібно буде починати готуватися до нового сезону, хоча ще не зрозуміло, на якому стадіоні команда зможе грати. Також не зрозуміло, хто конкретно повернеться з відпустки – з Донецька збігали і без цього, а тут АТО, ДНР та ЛНР.

Зараз найвідчайдушніші легіонери будуть вимагати собі підвищення зарплатні, така собі надбавка за роботу о гарячій точці. А багато дійсно не захочуть грати у країні, через агентів вибиватимуть собі статус вільних агентів чи тимчасовий трансферний лист.

31.05.2014 21:21, Ukrainian news
 

Comments

No comments left - be the first :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.011472225189209 sec