Колишні гравці УПЛ у збірній Бразилії допомогли розгромити Австралію

13-го червня збірна Бразилії у Мельбурні розгромила Австралії 4:0. Провідну роль у цій грі зіграли колишні гравці з УПЛ.

Перший м'яч на першій же хвилині відкрив півзахисник "Спорт Ресіфе" Дієго Соуза, що свого часу грав у харківському "Металісті" (2013-14). Асистував йому півзахисник пітерського "Зеніта" Джуліано, що зробив собі ім'я в Європі, виступаючи за "Дніпро" Хуанде Рамоса.

Третій м'яч забив півзахисник донецького "Шахтаря" Тайсон, що теж потрапив до Європи через скаутську службу харківського "Металіста".

На третій додатковій хвилині ще один гол забив Дієго Соуза, а асистував йому півзахисник лондонського "Челсі" Вілліан. Також в основі вийшов лідер мюнхенської "Баварії" Дуглас Кошта, що до того грав за "Шахтар".

На заміну також вийшов гравець "Манчестер Сіті" Фернандіньо, що також потрапив до Європи з "Шахтаря".

Звичайно, можна почати бідкатись на сьогоднішній рівень УПЛ, але треба завжди пам'ятати, що всі ці топові гравці їхали в Україну тільки заради грошей. Ці самі гроші олігархи не вкладали в українську економіку, а витрачали на свої забаганки у вигляді футбольних клубів.

Зрештою, рано чи пізно така модель УПЛ повинна була скінчитись, що і сталось. Звикаймо до нової економічної моделі українського футболу – без грошей, в якому виживає сильніший.

15.06.2017 14:49, World news
 

Comments

No comments left - be the first :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.012938022613525 sec